Лектори

Лиляна Павлова Министър на регионалното развитие и благоустройството

Лиляна Павлова Тя е доктор по икономика и магистър по публична администрация и европейска интеграция. Завършва бакалавърска степен "Международни икономически отношения" в Университета за национално и световно стопанство в София и магистърска степен "Публична администрация и европейска интеграция&..

повече

Венета Кръстева Управляващ партньор, Градът Медиа Груп

Венета Кръстева Венета Кръстева е автор на концепцията и управляващ партньор на Градът Медиа Груп, брандът, който обединява водещите медии в областта на инвестициите, недвижимите имоти и строителството в България - вестник "Строителство Градът" и изданията Property Index и Infrastucture Index. Организа..

повече

Тодор Попов Кмет на Пазарджик и председател на УС на НСОРБ

Тодор Попов Тодор Попов бе избран за председател на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в България на общото събрание на организацията през февруари. Попов е кмет на Пазарджик втори мандат. По-рано е бил председател на общинския съвет и общински съветник. Юрист по образование, Попов ..

повече

Таня Христова Кмет на община Габрово

Таня Христова Таня Христова е родена в Плевен през 1971 година. Има магистърски степени по финанси и по английска филология от Великотърновския университет "Св. Св. Кирил и Методий". Кмет на община Габрово е от 2011 година. Между 2010 и 2011 е била началник на политическия кабинет на министъра по упр..

повече

Висенте Алапонт Директор инфраструктурни проекти в ETRA

Висенте Алапонт Висенте Себастиан Алапонт има магистърска степен по компютърни науки и физика от Университета във Валенсия. От 1988 г. той е в отдела за пътно движение, енергетика и сигурност в ETRA, където се развива професионално в областта на интелигентните транспортни системи и по-специално - в мобилността и..

повече

ПРЕЗЕНТАЦИЯ свалете презентазията на лектора

Стийн Утерхеген Директор за Централна и Югоизточна Европа в Barco

Стийн Утерхеген Стийн Утерхеген притежава магистърска степен от университета в Гент и е магистър по бизнес администрация в белгийското бизнес училище "Влериг". Има голям опит в бизнеса на контролните зали и в момента отговаря за цялата дейност на Barco в Централна и Югоизточна Европа.
ПРЕЗЕНТАЦИЯ свалете презентазията на лектора

Любомир Христов Заместник-кмет на Столична община

Любомир Христов Любомир Христов е завършил Университета за национално и световно стопанство. Работил е в Министерството на отбраната - Национален координационен център за логистична подкрепа по преминаването през територията на България на войските на КФОР и НАТО по операция "Джойнт гардиън" в област..

повече

Мартин Заимов Изпълнителен директор на "Регионален фонд за градско развитие"

Мартин Заимов Мартин Заимов завършва „Електронна техника“ в Технически университет - София и макроикономика в London School of Economics. През 1997 г. е зам.-министър на търговията в служебното правителство на Стефан Софиянски. От 1 юли 1997 е подуправител на Българската народна банка и ръководит..

повече

ПРЕЗЕНТАЦИЯ свалете презентазията на лектора

Николай Момчилов Заместник-кмет на община Карлово

Николай Момчилов Николай Момчилов е роден през 1974 година. Има магистърска степен по право от Пловдивския университет "Паисий Хилендарски". От юни 2012 година е заместник-кмет на община Карлово. Професионалната му кариера започва през 2004 година като юристконсулт в дружество с фирма "Финанс Кон..

повече

Георги Икономов Кмет на община Банско

Георги Икономов

Красен Хинков Директор "Нови пазари и иновации", Мтел

Красен Хинков Красен Хинков е отговорен за развитието на портфолиото от мобилни и конвергентни услуги,  услуги с добавена стойност и мобилни портали, групов координатор в Mobilkom Austria Group за направление Mobile Internet. Магистър по авиационна техника и Международни икономически отношения, преподав..

повече

Хасан Азис Кмет на община Кърджали

Хасан Азис Хасан Азис е роден през 1969 година в Кърджали. През 1998 година получава магистърска степен по мениджмънт и маркетинг в Университета за национално и световно стопанство (УНСС) в София. Той е и строителен инженер, притежава и магистърска степен по промишлено и гражданско строителство в УАСГ. Из..

повече

Илко Николов Председател на Общинския съвет на Пловдив

Илко Николов Арх. Илко Николов е роден през 1956 година в Пловдив. През 1974 г. завършва Математическа гимназия "Акад. Кирил Попов" – Пловдив, а през 1981 г. – Висшия институт по архитектура и строителство със специалност "Архитектура". Член е на управителния съвет на Бизнес ..

повече

Менда Стоянова Председател на икономическата комисия в Народното събрание

Менда Стоянова Менда Стоянова има магистърска степен по икономика от Университета за национално и световно стопанство в София. Председател е на икономическата комисия в 41-ото Народно събрание и е народен представител от Пловдив. До 2009 година е управител на фирмата „Таксконсулт” ООД, с предмет к..

повече

Атанаска Николова Заместник-кмет по европейски политики и околна среда на община Бургас

Атанаска Николова Атанаска Николова има висше образование по специалностите биотехнология и инженерна екология, магистърска степен по опазване на околната среда и устойчиво развитие, допълнителни курсове за повишаване на квалификацията и преквалификация с насока стратегическо планиране, разработване на екологични ..

повече

ПРЕЗЕНТАЦИЯ свалете презентазията на лектора

Иван Илиев Ръководител направление "Обособени строителни дейности" в "Станилов" ООД

Иван Илиев Инж. Иван Илиев е строителен инженер. Има магистърска степен от УАСГ - София с квалификация "Хидротехническо строителство". Работил е като технически ръководител, групов технически ръководител, главен инженер и мениджър проект на редица големи строителни обекти като Хидровъзел Девин, ..

повече

Надя Данкинова Изпълнителен директор на Фонд за устойчиво градско развитие на София

Надя Данкинова Надя Данкинова е родена в Ямбол. Магистър е по социално икономическо планиране и публични финанси от УНСС. Опитът й в банковия сектор е като офис мениджър на регионален офис на "Сосиете Женерал Експресбанк". В публичния сектор работи като зам. областен и областен управител на Ямбол,..

повече

ПРЕЗЕНТАЦИЯ свалете презентазията на лектора

Александър Държиков Заместник-кмет по транспорта на Пловдив

Александър Държиков Александър Държиков има магистърска степен в областта на транспорта. Избран е за председател на групата общински съветници от ГЕРБ през юли 2010 година. Заместник-кмет е по транспорта, сигурността и обществения ред в община Пловдив.  

Проект от:

Генерален спонсор:

Златни спонсори:

Със съдействието на: